Prémiová chilli kolekce koření v mahagonovém stojanu
Jen ty nejlepší chilli papričky si zaslouží speciální skladování. Elegantní stojan na koření v limitované edici, ručně vyrobený z kvalitního mahagonového dřeva. Obsahuje 8 nejoblíbenějších chilli prášků zabalených do opakovaně plnitelných, skleněných zkumavek uzavřených korkem.
Krásný mahagonový stojan se stane dokonalou dekorací v každé kuchyni.
Prémiová chilli kolekce obsahuje:
- Carolina Reaper chilli v prášku (9 g): nejpálivější komerčně dostupná chilli paprička na světě (2 200 000 SHU). Po spalujícím žáru se projeví zajímavou ovocně sladkou chutí.
- Trinidad Scorpion chilli v prášku (9 g): druhé nejpálivější chilli (2 000 000 SHU) se rozvíjí postupně a dokáže pálit velmi dlouho, během čehož si vychutnáte jeho zemité tóny.
- Naga Bhut Jolokia chilli v prášku (9 g): intenzivní a dlouhotrvající úroveň pálivosti (1 000 000 SHU) se stopou čerstvých zelených jablek a meruněk.
- Habanero chilli v prášku (9 g): použijte do slaných i sladkých pokrmů, vychutnáte si vysokou pálivost (350 000 SHU) a sladkou květinovou chuť tropického ovoce.
- Bird's Eye chilli v prášku (9 g): chilli Bird's Eye pochází z Afriky a vyniká vysokou pálivostí (100 000 SHU), díky níž je univerzálním, výrazně pálivým kořením pro africkou a asijskou kuchyni.
- Chipotle chilli v prášku (9 g): uzené Jalapeños dodává neodolatelné kouřové aroma se sladkou chutí a dodává pokrmům ideální pálivost (10 000 SHU).
- Zelené Jalapeño chilli v prášku (9 g): nezralá verze tohoto chilli zaujme střední pálivostí (10 000 SHU) a chutí zeleného pepře.
- Ancho chilli v prášku (9 g): nejoblíbenější mexické chilli má příjemnou, velmi mírnou pálivost (2 500 SHU) a díky zemitým, sladkým tónům švestek a rozinek se hodí k pikantním pokrmům i sladkým čokoládovým dezertům.
8 x 9g
Nejsme schopni zaručit stejný odstín všech stojánků. Různá barevnost je dána odstínem dřeva.
Kategorie: | Chilli dárky |
---|---|
Doporučujeme: | 🌶️ Chilli dárky |
Pro koho?: | 🌶️ Milovníka chilli |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář